Iristel Home » Soluţii Hardware

Soluţii Hardware

Gama de echipamente VOIP și telefoane IP oferită de Iristel este ideală pentru clienții persoane fizice si pentru companii.
Clienții persoane fizice pot închiria un singur echipament, iar clienții persoane juridice un maxim de 2 echipamente.

Adaptoare VoIP

Telefoane Wi-Fi

Telefoane Digitale IP


Polycom 430
€179.00

Polycom 650
€319.00

Wireless Modem for Broadnet subscribers (Gold,Silver, Bronze)

 

 

In cazul folosirii zilnice pentru persoane fizice, puteți conecta foarte ușor un telefon într-unul dintre porturile echipamentului Broadfone pentru un serviciu VoIP complet funcțional.

In cazul folosirii pentru companii, echipamentul Broadfone de la Iristel se va conecta foarte usor la sistemul telefonic deja existent. Rețeaua Iristel va genera un ton de apel către centrala Dumneavoastră, ceea ce vă va permite să profitați din plin de o rețea VoIP rentabilă și flexibilă. Acest lucru elimină necesitatea de a aloca bugete mari pentru modernizarea sistemului Dumneavoastră de telefonie și a infrastrucurii PBX, din moment ce veți continua să utilizați infrastructura Dumneavoastră și funcțiile de comunicare existente.

Pentru a transmite vocea cu o calitate excepțională, echipamentele VoIP Broadfone de la Iristel necesită doar 16K pe linie de bandă Internet. Luând în considerare faptul că cele mai numeroase conexiuni de Internet pentru persoane fizice au viteze de la 3 Mbs la 5.5 Mbs, serviciul VoIP Broadfone folosește minim din banda de Internet existentă.

Echipamentele VoIP Broadfone de la Iristel au de asemenea un ruter integrat, ele putând fi conectate la o mufă de telefon (de tip RJ 11) pentru a obține un ton de apel și pentru a se conecta la calculatorul Dumneavoastră. Puteți, de asemenea, conecta mai multe calculatoare în același timp pentru o distribuție simultană a conexiunii de Internet între mai multe calculatoare și linii de telefon în interiorul aceleiași clădiri. Puteți naviga pe Internet și vorbi la telefon cu toata încrederea atunci când folosiți echipamentele și rețeaua VoIP Broadfone de ultimă generație.