Iristel Home » Polycom 430

Polycom 430

SoundPoint IP 430 este un telefon IP profesionist creat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de telefonie ale utilizatorilor din cadrul companiilor şi birourilor compartimentate, caracterizate printr-un volum scăzut spre mediu de apeluri telefonice. Acest telefon IP cu două linii, dotat cu speakerphone full-duplex bazat pe tehnologia Polycom pentru claritate acustică, oferă o excepţională calitate a vocii şi convorbiri clare în ambele sensuri .

SoundPoint IP 430 prezintă un set de caracteristici care depăşesc funcţiile telefonice tradiţionale, precum parcare apel, preluare apeluri, mod “aşteptare” şi transfer, beneficiind de funcţionalităţi mai avansate cum ar fi apel partajat / afişare linie de legătură, afişare apeluri multiple şi activitate.
SoundPoint IP 430 face o trecere uşoară de la sistemele PSTN la telefonia IP, oferind utilizatorului o interfaţa intuitivă, ecran LCD grafic uşor de citit şi acces simplu, printr-o singură tastă, la funcţiile telefonice esenţiale. Având un circuit integrat Power over Ethernet (IEEE 802.3af) şi un port switch Ethernet 10/100 Mbps dual pentru PC şi conectare la PC şi LAN, în ceea ce priveşte conectarea prin cabluri la sursa de curent, SoundPoint IP 430 reprezintă o opţiune care contribuie la reducerea costurilor legate de cabluri şi la micşorarea numărului de cordoane conectoare.

2
Linii Telefonice

100 contacte sau mai multe

Ecran LCD monocrom (132 x 46)

Caller ID
Afişare/Blocare

Reapelare Rapidă

Taste Volum

Tastă Mut

Reţinere Apel

Redirecţionare Apel

Conferinţă

Căsuță Vocală
Local feature-rich GUI
Flexible line appearances/bridged line appearance
Apel multiplu/Apel partajat
Identificarea părţilor apelate, apelante, conectate
Director de contacte configurabil şi jurnal apeluri (ratate, iniţiate şi primite)
Integrare cu Microsoft LCS 2005 pentru telefonie şi activitate
Compatibilitate cu Microsoft Office Communicator şi Windows Messenger 5.1
Diferenţierea apelurilor primite / apel în aşteptare
Functia “Hot-dial” pentru apeluri automate la ridicarea receptorului
Interfaţa multilingvistică
Tonuri de apel progresive specifice unor tari diferite
Suporta fisiere Wave pentru tonuri de apel progresive