Iristel Home » Gateway Analog GXW4004 FXS

Gateway Analog GXW4004 FXSSeria GXW oferă birourilor mici dar și companiilor mari cu birouri in mai multe locații o modalitate ușoară și eficientă din punctul de vedere al costurilor de a implementa tehnologia VoiP.

Realizată și testată pentru o compatibilitate totală cu cele mai folosite centrale telefonice IP și cu majoritatea mediilor care au la baza SIP (Session Initiation Protocol ), tehnologia GXW propune o utilizare ușoară, un proces de configurare simplu, o foarte bună calitate video și a activității vocale și multiple opțiuni de funcționare. Modelele din Seria GXW oferă și un port pentru supraveghere video, fiind singurele echipamente, utilizate în tehnologia VoiP destinate companiilor mici, care au această opțiune.

Echipamentele Grandstream GXW4004 sunt auto-configurabile, pot fi manevrate de la distanță și continuă să funcționeze și atunci când trebuie să proceseze o cantitate mare de informații. Pot avea 4 sau 8 porturi pentru telefoane analogice, porturi de rețea duble cu router integrat (10M/100M), PSTN (linia rămâne funcțională și în timpul unei pane de curent) și un port în serie pentru administrare. Un echipament Grandstream GXW4004 suportă 2 profiluri de conturi SIP, caller ID pentru țări și regiuni diferite, fax T.38, planuri flexibile de formare a numerelor apelate, protecție securizată (SIPS/TLS) și codec-uri de voce (comprehensive).

4 porturi FXS
2 porturi RJ-45 de 10/100 Mbps (switched sau routed)
Conturi SIP multiple (pot fi alese intre 2 profiluri pentru fiecare cont)
Compatibil cu Fax T.38
Standardul G.168 de anulare a ecoului
Detectarea activării vocii (VAD)
Atenuarea zgomotului de fond (CNG)
Prevenirea pierderilor de pachete (PLC)
Suportă seturi de telefoane analogice PSTN/PBX sau trunks