Iristel Home » Polycom 650

Polycom 650

Este primul telefon IP care folosește tehnologia revoluționară Polycom HD voice care transmite pachete de voce cu sunet foarte real și clar. Polycom a îmbunătățit de asemenea si opțiunile și aplicațiile telefonului IP SoundPoint 650. Softul SIP 2.0 suportă in totalitate Microsoft Live Communications Server 2005 pentru telefonie si prezență, si se integrează cu clientul de messenger instant Microsoft Office Communicator. De asemenea, dispune de un port USB pentru aplicații optionale.

SoundPoint IP 650 permite utilizarea a 6 linii independente, iar echipat cu Modulul de Expansiune SoundPoint IP se transformă într-o consolă de recepție cu până la 12 linii. Telefonul suportă apeluri partajate / apeluri mixate si funcționalitate pentru leduri de ocupat (BLF) care permit operatorilor să monitorizeze și să managerieze apelurile in mod eficient. Când i se adaugă până la 3 Module de Expansiune SoundPoint IP, telefonul pune la dispoziție posibilitățile avansate de management al apelurilor și interfață pentru user ale unei console de recepție performante.

Aparatul facilitează accesul la aceste opțiuni prin intermediul unei interfețe intuitive prezentând o calitate grafică înaltă pe un display LCD alb-negru, un meniu accesibil, o combinație de taste specifice, precum și taste sensibile la context care permit accesul printr-un singur buton la opțiuni importante.

6
Linii Telefonice

100 contacte sau mai multe

Ecran LCD monocrom (320 x 160)

Caller ID
Afişare/Blocare

Reapelare Rapidă

Taste Volum

Tastă Mut

Reţinere Apel

Redirecţionare Apel

Conferinţă

Căsuță Vocală
6 linii (12 linii cu Expansion Module);
Până la 3 Module de Expansiune SoundPoint® IP;
Tehnologia HD voice oferită de Polycom transmite vocea cu o calitate impecabila indiferent daca folositi receptorul, castile sau speakerul;
Switch cu 2 porturi 10/100 Mbps Ethernet;
SIP
Diagnostic, status si statistici Hardware