Iristel Home » Teleconferinţă

Teleconferinţă

Toll Free
Cea mai simplă formă de teleconferinţă este conferinţa în 3, prin care unul dintre participanţi sună 2 destinatari diferiţi, iar apoi stabileşte legătura cu amândoi în acelaşi timp.

Cele mai multe companii aleg să folosească serviciile de teleconferinţă in locul unei soluţii costisitoare care ar însemna cumpărarea şi întreţinerea unui sistem de conferinţă intern.

Tehnologiile noi pot spori productivitatea, reduce costurile de transport şi îmbunătăţi comunicarea şi eficienţa din cadrul companiei care le foloseşte.

Iristel, leader în implementarea de noi tehnologii în domeniul telecomunicaţiilor, a creat un serviciu de teleconferinţa accesibil utilizatorilor din Moldova, uşor de folosit, asigurând costuri minime.
Oferta pentru suportul organizării unei teleconferinţe include următoarele:

  • Taxa de configurare a contului este de 50 Euro şi se plăteşte o singură dată la activarea serviciului.
  • Tariful pe şedinţă este de 30 Euro.

Prin noţiunea de “şedinţă” se &#238nţelege o teleconferinţă cu durata maximă de 6 ore, la care pot lua parte până la 10 participanţi.

Dumneavoastră nu trebuie să faceţi nici o setare în prealabil şi nu aveţi nevoie de nici un echipament suplimentar, contul fiind setat virtual în sistemele Iristel.

Pentru organizarea teleconferinţei trebuie să ne anunţaţi cu minim 24 de ore înainte. Veţi primi ulterior un număr de acces de forma 022-893xxx şi o parolă pe care participanţii trebuie să le utilizeze pentru a se conecta.

Contactaţi-ne pentru detalii şi veţi beneficia de un serviciu ideal pentru:

  • Discuţii săptămânale/ lunare recurente prestabilite
  • Sesiuni de training
  • Briefing şi debriefing pentru echipele de pe teren
  • Transmiterea intrucţiunilor în timp real şi tuturor destinatarilor în acelaşi timp