Iristel Home » 2102 – Echipament Rezidențial de Access VoIP

2102 – Echipament Rezidențial de Access VoIP

Mediatrix 2102 este un dispozitiv ieftin și de înaltă calitate.Poate fi utilizat ca un echipament telefonic prin conexiune de internet. Acesta facilitează oferirea serviciilor de voce de către furnizori clienților cu un raport optim intre preț și eficiență. Mediatrix 2102 se conectează prin intermediul unui modem la 2 linii analogice de telefon sau fax, precum și la PC.

Prin intermediul unei interfețe 10/100 BaseT EthernetWAN aparatul conectează terminalele analogice și calculatorul direct în modemul de bandă largă, fără a fi necesar un router si este configurat cu o singură adresă IP, obținută de la furnizor.
Cu un client PPPoE și o tehnologie IP inovativă, Mediatrix 2102 și calculatorul conectat la cel de-al doilea port Ethernet au aceeași adresa IP publică, fără a avea nevoie de adrese IP private sau fără translatare de adresă.

Conectivitate IP pentru telefoane analogice și faxuri;
Calitate de voce-PSTN prin retelele IP
Funcționalitate în rețele de voce SIP
Soft integrat și configurare automată de update-uri
Auto-configurare TFTP sau HTTP
Interfață web accesibilă tuturor categoriilor de utilizatori;
Port Ethernet adițional pentru PC sau conexiune LAN
Client PPPoE
Partajare transparentă a unei adrese IP
Prioritatea sistemului de voce asupra sistemului informațional
Compatibil cu echipamente realizate de furnizori de top
Fax prin suport IP, T.38 inclus;
Suportă codecuri multiple
Permite: vizualizare Caller ID, apel în așteptare, Caller ID la apelurile în așteptare, retinere apel, apel redirecționat pentru linie ocupată sau pentru apel fără răspuns; transfer de apel cu sau fără consultare, conferință, transfer de apel cu consultare pentru conferință; Out-of-Band DTMF, Dynamic De-Jitter Buffer Manager, detectarea activității vocale.
Soft de detecție/ajustare a momentelor de inactivitate si de reducere a nivelului de zgomot