Iristel Home » Telefon Video Polycom VVX 1500

Telefon Video Polycom VVX 1500

Telefonul media dual Polycom VVX 1500 destinat companiilor combină functionalități video, de voce și aplicații într-o soluție de comunicare personală și simplu de utilizat. Prin interfața sa unică cu ecran tactil, VVX 1500 efectuează apeluri video la fel de simplu ca și cum am folosi un telefon fix. Ecranul său mare și ușurința de a-l folosi fac din VVX 1500 un instrument care sporește productivitatea directorilor și profesioniștilor ocupați din zilele noastre, fie că aceștia lucrează în medii office, retail, servicii profesionale sau sănătate.

Polycom VVX 1500 este dotat cu o cameră integrată cu numeroase elemente ajustabile, printre care dispozitiv pentru înclinarea camerei, pentru reglarea înălțimii bazei și pentru adaptarea unghiului ecranului la mediu, cât și setări preferențiale în funcție de utilizator. VVX 1500 include un serviciu Web numit Polycom My Info Portal, prin intermediul căruia clienții pot alege să primească conținut Web personalizat, cum ar fi cotații bursiere, meteo și știri. Beneficiind de suport H.323 din fabricație, se conectează cu ușurință la toate sistemele de video-conferință și tele-prezență bazate pe standardele H.323. VVX 1500 conține de asemenea un API deschis și un browser bazat pe un WebKit care permite dezvoltatorilor terți să creeze aplicații care integrează VVX 1500 cu sisteme corporatiste precum UC, CRM și alte aplicații pentru corporații.

Polycom VVX 1500 este un telefon media destinat companiilor, pentru mediile H.323 și SIP care combină apelare video realizabilă dintr-o singură tastare, aplicații integrate pentru corporații și telefonie IP avansată, într-o soluție de telecomunicații unificate flexibilă și orientată către viitor.

6
Linii Telefonice

100 contacte sau mai multe

Ecran LCD 7 inchi TFT (unghi ecran ajustabil)

Caller ID
Afişare/Blocare

Reapelare Rapidă

Taste Volum

Tastă Mut

Reţinere Apel

Redirecţionare Apel

Conferinţă

Tonuri Sonerie

Căsuță Vocală/Video

Browser Web
Interfață touch-screen color, intuitivă pentru voce, video și aplicații
Video conferință de înaltă calitate pentru corporații, realizabilă printr-o singură tastare direct de pe telefon
Cameră, bază și ecran ajustabile la mediu, pentru a oferi interacțiuni vizuale
Tastatură virtuală pe ecran
Mod “protecție ecran” și imagine digitală
Switch Gigabit Ethernet (GigE) integrat pentru aplicații bandwidth-intensive care suportă PoE
Suport dual stack flexibil și orientat spre viitor care asigură conectivitate ușoară la video H.323 și telefonie SIP simultan
Platformă de aplicații personalizată cu Polycom XML API, microbrowser integrat și USB 2.0 pentru aplicații
IEEE 802.3af conectat sub 11W maximum pentru o lume “verde”
Detectarea mișcării pentru a determina ecranul să intre în modul power-save când nu se află nimeni în birou
Apeluri multiple / afișare flexibilă a liniilor
Oferă o mai mare rapiditate procesului de luare a deciziilor prin abilitatea de a integra telecomunicațiile cu procesele din corporații
Oferă o experiență de înaltă calitate pentru corporații printr-un dispozitiv personalizat