Iristel Home » Soluții Voce

Soluții Voce

Voce peste Protocol de Internet (în engleză Voice over Internet Protocol, VoIP), numită și Telefonie IP sau Telefonie Internet este procesul de transmitere a conversațiilor vocale umane prin legături de date de tip IP sau prin rețele în care este folosit acest protocol. Calitatea este la fel sau chiar mai bună decât la furnizorii de telefonie tradiţională şi utilizatorii se pot bucura de mai multe caracteristici şi de o tehnologie avansată.

Avantaje:

  • Primiţi un număr nelimitat de minute in reţeaua Iristel.
  • Serviciul Dumneavoastră vine cu mai multe caracteristici gratuite: afişarea numărului care vă apelează, afişarea sau blocarea identităţii când efectuaţi un apel.
  • Pentru confortul dumneavoastră, vă trimitem în fiecare lună factura detaliată pe e-mail.

Alegând Iristel, alegeţi cele mai bune tarife către majoritatea destinaţiilor internaţionale, cu numai 0,019 Euro/minut în Moldova fix şi 0,025 Euro/minut în majoritatea reţelelor fixe din Europa şi America de Nord.

Planuri de Voce

Broadfone
Hardware

Broadfone
PC Phone (Software)

Serviciile VoIP necesită o conexiune stabilă la internet şi echipamentul Broadfone furnizat de Iristel. Echipamentul Broadfone este un adaptor de voce care se conectează la internet şi la un aparat telefonic obişnuit. În acest fel, toate apelurile vor trece prin Internet, permiţând flexibilitate sporită, şi economii semnificative. Veţi primi echipamentul în cel mai scurt timp de la semnarea contractului, iar instalarea lui durează aproximativ 5 minute.

Iristel vă oferă un serviciu de telefonie de ultimă generaţie utilizând doar conexiunea dumneavoastră la internet. Prin instalarea adaptorului VoIP, beneficiaţi de o linie telefonică cu un număr de telefon din numerotaţia Iristel. În acest fel puteţi fi sunat de oriunde şi puteţi suna oriunde în lume la cele mai bune tarife naţionale şi internaţionale.

Telefoanele Polycom oferite de Iristel sunt ideale atât pentru utilizatorii care folosesc serviciul de acasa cât şi pentru marile corporaţii. Primii beneficiază de o tranziţie uşoară de la opţiunile şi caracteristicile unei linii tradiţionale către lumea VoIP, oferind un sunet de o calitate excelentă şi o gamă variată de funcţii încorporate. Marile companii pot utiliza cu succes telefoanele IP deoarece ele pot suporta până la 6 sau chiar 12 linii. Au ecran de înaltă rezoluţie care afişează informaţii despre apeluri, vă oferă posibilitatea de a selecta din mai multe limbi de circulaţie internaţională şi multe alte aplicaţii.

Software-ul PC Phone este un program care poate fi descărcat, configurat şi gata de folosit în doar câteva minute, datorită interfeţei prietenoase şi aspectului atractiv. Odată configurat, puteţi efectua şi primi apeluri, vă puteţi asculta mesajele vocale, sau accesa lista de contacte din câteva mişcări. Pentru a obţine o calitate superioară a vocii, vă sfătuim să folosiţi căşti şi microfon de bună calitate.

Datorită Software-ului Iristel, nu veţi mai folosi metode costisitoare pentru a contacta prietenii, familia sau partenerii de afaceri. Veţi avea propriul număr de telefon Iristel, care poate fi apelat din orice reţea fixă sau mobilă. Dacă nu sunteţi lângă computer, ei vă pot lăsa întotdeauna un mesaj vocal, sau vă puteţi transfera apelurile pentru a nu pierde nici unul.

Optiuni Aditionale Solutii Hardware Optiuni Aditionale

Acordul de furnizare a serviciilor de telefonie Broadfone îl gasiti aici.