Iristel Home » Mediatrix 4108 (gateway 8 porturi)

Mediatrix 4108 (gateway 8 porturi)

Seria Mediatrix 4100 cuprinde mai multe modele: Mediatrix 4102, 4104, 4108, 4116 și 4124. Seria Mediatrix 4100 poate conecta până la 24 de telefoane și/sau faxuri analogice la un modem de banda largă sau la o rețea locală.Mediatrix 4100 sunt echipamente utilizate în tehnologia VoiP , de înaltă calitate și deosebit de eficiente din punctul de vedere al costurilor. Acestea pot conecta atat birouri mici sau mai mari, cat si clădiri de birouri cu mai multe etaje la o rețea IP, telefoanele și faxurile analogice existente putând fi folosite în continuare.

Seria 4100 permite furnizorilor de servicii să implementeze rapid și economic soluțiile de voce în companiile medii, fiind în același timp soluția ideală pentru a conecta in retele private birouri aflate in locatii diferite.

Seria Mediatrix 4100 are avantajul de a suporta simultan pe fiecare port analog de voce codecuri de înalta compresie, astfel salvând lăţime de bandă valoroasă. În plus seria Mediatrix 4100 oferă următoarele optiuni: TLS, SRTP, certificate de management și HTTPS destinate să aducă securitate sporită reţelei de management, aspecte de semnalizare SIP și transmisie media.

Pe lângă aceste avantaje, seria Mediatrix 4100 are și o interfață web care facilitează configurarea inițială a echipamentelor. Echipamentul se poate autoseta, preluând configurarea de la serverul TFTP sau HTTP, facilitând o instalare securizată și transparentă pentru utilizator. Pentru a facilita implementarea, este posibil ca ele sa fie gata configurate din fabrică.

Facilitează implementarea și utilizarea prin autoconfigurare;
Posibilitatea pastrarii telefoanelor analogice in care déjà s-a investit si utilizarea acestora impreuna cu sistemul VoIP;
Calitate înaltă a vocii;
Arie largă de acoperire;
Numar mai mare de porturi; (8 FXS)
Semnalizare SIP si transmisie media securizate
Inlocuire usoara cu seria Mediatrix 1100
Nivel de securitate ridicat;
Interfață fax;
Interfata Analog Modem
Conexiune Bypass
Configurare de la distanta / Management usor