Iristel Home » Polycom SoundStation IP 7000

Polycom SoundStation IP 7000

SoundStation IP 7000 este un telefon pentru conferință de ultimă generație si performante inalte , cu o tehnologie adaptată platformelor SIP de voce. Este cel mai avansat telefon de conferințe creat vreodată, ideal pentru săli de conferință, săli de consiliu.

Stația are la bază tehnologia Polycom HD voice care îi permite să sporeasca productivitatea și să reduca efortul ascultătorului, transformând apelurile de conferință în conversații cu sunet clar și înalt calitativ. Transmite unde audio de înaltă fidelitate, de la 160 Hz la 22 kHz, captând frecvențe joase și înalte ale vocii umane.

Pentru toate apelurile de conferință, SoundStation IP 7000 ofera performante audio extrem de avansate care depășesc generațiile precedente de telefoane pentru conferință.

De la tehnologia full-duplex care elimină căderile de apel până la eliminarea ecoului în tehnologia de ultimă oră, doar Polycom poate garanta conferințe telefonice înalt calitative.

1
Linie Telefonică

100 contacte sau mai multe

Ecran High-resolution (255 x 128)


Conferinţă


Caller ID
Afişare/Blocare

Reapelare Rapidă

Taste Volum

Tastă Mut

Reţinere Apel

Redirecţionare Apel

Tonuri Sonerie

Căsuță Vocală
Tehnologie Polycom HD voice pentru sunet telefonic de înaltă fidelitate până la 22 kHz – o revoluționare tehnologică, un telefon IP de conferință care sună natural;
Tehnologie implementata de Polycom pentru claritate acustică care garantează conferințe telefonice înalt calitative;
Preluarea sunetului prin microfon de la o distanță de 7 metri sau chiar mai mare prin utilizarea unor microfoane de expansiune opționale sau prin conectarea mai multor unități pentru a ajunge în toate colțurile sălii de conferință.
Opțiuni de configurare flexibile: conectivitate între unități, microfoane de expansiune, integrarea cu soluții Polycom HDX pentru a veni in intampinarea diverselor tipuri de săli de conferință.
Platformă de conferință VoIP – cel mai bun software de acest gen de pe piață cu o preluare a apelurilor avansată, opțiuni de securizare și configurare;
Interoperabilitate VoIP – compatibil cu o gamă largă de platforme telefonice SIP pentru a mări calitatea vocii și disponibilitatea, facilitând gestionarea și administrarea
Nu interfereaza cu telefoanele mobile sau alte aparate wireless;
Display mare de înaltă rezolutie și microbrowser XHTML , care permite aplicații noi ce fac apelurile de conferință mai simple și mai funcționale;
Portul pentru aplicații se conectează la telefoane mobile pentru formarea numărul de conferinta din alte camere care nu au linii de telefon analogice și apoi la un calculator pentru a transforma telefonul obisnuit intr-un telefon de conferinta de calitate inalta ce permite efectuarea de apeluri prin intermediul Internetului.