Iristel Home » Opţiuni adiţionale

Opţiuni adiţionale

Mesagerie Vocală

Call Hunting


2 Euro/lună
Acest serviciu le oferă posibilitatea utilizatorilor să înregistreze mesajele de la apelanţi în cazul apelurilor fără răspuns, sau pentru apeluri care primesc ton de ocupat.

Află mai multe.


1 Euro/lună
Serviciul Call Hunting permite procesarea unui număr mare de apeluri pe un singur număr de telefon prin distribuirea apelurilor la mai mulţi utilizatori după o politică prestabilită. În funcţie de regula stabilită, apelul caută un utilizator inactiv din grup pentru a termina apelul la acel utilizator.

Află mai multe.

Caller ID / Afişarea Identităţii

Blocarea Identitătii


Gratuit
Opţiunea Caller ID permite afişarea identităţii Dumneavoastră în timpul efectuării unui apel. Identitatea include numărul de telefon şi numele, acestea fiind afişate pe ecranul celui care este apelat, dacă telefonul și/sau rețeaua respectivă permite acest lucru.

Afișarea Identității transmite numărul de telefon și numele apelantului către utilizatorul Iristel, dacă telefonul și/sau rețeaua respectivă permite acest lucru.

Află mai multe.


Gratuit
Acest serviciu permite blocarea identităţii dumneavoastră cand faceţi un apel. Acest serviciu se poate activa la fiecare apel tastând *67. Când sunaţi Identitatea Apelantului nu va fi afişată pe telefonul celui pe care îl apelaţi.Blocarea Identităţii apelantului poate fi activată permanent.

Apel în Aşteptare

Transfer


1 Euro/lună
Permite utilizatorului să răspundă unui apel chiar şi atunci când acesta este angajat într-o altă convorbire. Când utilizatorul primeşte un alt apel în timp ce este într-o altă convorbire este atenţionat de noul apel printr-un ton de aşteptare.

Află mai multe.


1 Euro/lună
Permite transferul unui apel la orice telefon din lume. Nu numai că puteţi transfera apeluri la o altă linie din contul Dumneavoastră Iristel dar puteţi de asemenea transfera apeluri atât pe telefoane din alte reţele cât şi către numere internaţionale, putând închide fără a deconecta convorbirea (se pot aplica taxe interurbane).

Conferinţă

Numere Alternative


1 Euro/lună
Acest serviciu dă posibilitatea utilizatorului să facă o conferinţă telefonică cu încă 2 interlocutori în care toţi participanţii pot comunica între ei.

Află mai multe.


2 Euro/lună
Un Număr Alternativ este un număr adiţional care sună pe linia Dumneavoastră principală Broadfone. Prin alegerea unui număr local dintr-o zonă în care se găsesc prietenii/ familia/clienţii, aceştia vă pot suna la costurile unui apel local. Este ca şi cum aţi avea mai multe adrese de email toate trimise spre adresa principală de email.

Află mai multe.

Apel Simultan / Apel Secvenţial

Reapelare Automată / Call Return


1 Euro/lună
Acest serviciu vă permite să alegeţi şi alte numere de telefon unde să sune numărul Dumneavoastră principal când primiţi un apel; toate numerele programate vor suna in acelaşi timp, iar cel care răspunde primul va prelua apelul. Nu este obligatoriu ca numerele de telefon să fie numere Iristel, acestea pot fi numere de telefon mobil sau numerele de la birou.
Apel Secvenţial – permite ca numărul Dumneavoastră principal să sune în 5 locaţii diferite în afară de locaţia principală. Dacă numărul apelat este ocupat, apelul este transferat către următorul număr.

Află mai multe.


1 Euro/lună
Serviciul de Reapelare Automată va continua să sune în locul Dumneavoastră când numărul pe care încercaţi să-l apelaţi este ocupat. Sistemul va continua să apeleze numărul de destinaţie până când acesta devine disponibil, moment în care vă va apela inapoi.
Call Return – vă permite să reapelaţi automat ultimul număr care v-a apelat.

Află mai multe.

Filtrare Apeluri

Voice Portal Calling


2 Euro/ lună
Această opţiune permite filtrarea apelurilor conform unor reguli prestabilite.

Află mai multe.


1 Euro/lună
Portalul Iristel permite efectuarea de apeluri indiferent de locaţia din care sunaţi, folosind portalul căsuței vocale. Odată ce ați accesat sistemul și ați introdus parola, puteți selecta opțiunea “Plasează Apel” și să introduceți numărul de destinație.

Află mai multe.

Shared Call Appearance

Redirecţionare


2 Euro/lună
Acest serviciu permite unui apel să fie transmis în locaţii multiple în acelaşi timp. Toate telefoanele pe care opţiunea este activată pot fi folosite pentru a răspunde sau a efectua un apel în locul telefonului principal.

Află mai multe.


1 Euro/lună
Când este activă această opţiune redirecţionează toate apelurile conform regulilor stabilite de utilizator.

Află mai multe.