Iristel Home » Polycom 601

Polycom 601

SoundPoint IP 601 reprezintă o soluție de comunicare IP puternică dar în același timp flexibilă, oferind o calitate excelentă a vocii. Interfața sa intuitivă oferă utilizatorului acces dedicat printr-o singură tastă la funcțiile telefonice esențiale. Ecranul cu rezoluție mare afișează informații despre apeluri, este multilingvistic, oferă acces la directoare, la statusul sistemului și la aplicații posibile.

SoundPoint IP 601 suportă functionalități avansate, dintre care amintim multiple call / flexible call appearance, configurare securizată HTTPS, mesaje urgente, activitate, tonuri de apel personalizate și conferință cu 3 persoane. Atunci când este echipat cu până la trei Module de Extensie SoundPoint IP, telefonul SoundPoint IP 601 dispune de capacități avansate de a manevra apelurile, precum o consolă recepție de înaltă performanță.

Creat pentru a îmbunătăți productivitatea responsabililor cu preluarea apelurilor telefonice – asistenți executivi, recepționeri și secretare – consola de recepție permite un management și o monitorizare efective și eficiente ale unui volum ridicat de apeluri simultane. SoundPoint IP 601 este ușor de instalat și setat, fiind echipat cu 2 porturi de Ethernet switch, cu circuit de auto-detecție Power over Ethernet, și poate fi configurat de la un server conectat la rețeaua de internet. SoundPoint IP 601 vă protejează investițiile întrucât beneficiază de un software care se poate actualiza periodic.

6
Linii Telefonice

100 contacte sau mai multe

Ecran LCD monocrom (320 x 160)

Caller ID
Afişare/Blocare

Reapelare Rapidă

Taste Volum

Tastă Mut

Reţinere Apel

Redirecţionare Apel

Conferinţă

Căsuță Vocală
Switch Ethernet integrat, Suport Power over Ethernet (PoE)
Suport SoundPoint® IP pentru modul de extensie
6 linii (12 linii cu Modulul de extensie)
Full-duplex speakerphone cu tehnologia Claritate Acustică
Functionalități sporite: manevrare avansată a apelurilor, securitate și activitate
Porturi Ethernet duale 10/100 Mbps
Auto-sensing dual-mode PoE support integrat
SIP