Iristel Home » Polycom 501

Polycom 501

Polycom Soundpoint IP 501 oferă utilizatorului o interfaţă intuitivă, acces dedicat printr-o singură tastă la funcțiile telefonice esențiale și ecran LCD grafic pentru afișarea de informații diverse, precum conținutul mesajelor, informații despre apeluri, acces la directoare și aplicații.Polycom Soundpoint IP 501 este potrivit celor care utilizează telefonul zilnic și oferă sunet de înaltă calitate fie că este folosit cu căști, receptor sau hands-free.

Tehnologia Polycom, lider în ceea ce privește calitatea sunetului, implementată în telefonul SoundPoint IP 501, sporește productivitatea apelurilor Dumneavoastră întrucât veți petrece mai puțin timp încercând să înțelegeți ceea ce spun celelalte persoane și mai mult timp comunicând efectiv cu ele.

Cu capacități video, voce, date și Web integrate, Polycom reprezintă singura soluție care vă oferă o modalitate ușoară de conectare, realizare de conferințe și colaborare în orice mod vă doriți. Angajamentul Polycom este de a face comunicarea la distanță la fel de naturală și interactivă ca și cea față în față. Folosind SoundPoint IP 501 și soluțiile de comunicare Polycom, veți lucra mai rapid, mai inteligent și mai eficient.

3
Linii Telefonice

100 contacte sau mai multe

Ecran LCD monocrom (160 x 80)

Caller ID
Afişare/Blocare

Reapelare Rapidă

Taste Volum


Tastă Mut

Reţinere Apel

Redirecţionare Apel

Conferinţă

Căsuță Vocală
Switch Ethernet integrat
Porturi Ethernet duale
Port direct pentru căști
4 taste soft senzitive care permit accesul printr-un singur buton la opțiuni esențiale de telefonie
Afișare apeluri multiple
Câmpuri upgradabile
Indicator de alertă pentru mesaje
Hands-free speakerphone
Libertatea de a alege multiple protocoale și platforme
Necesită sistem telefonic IP/PBX